| Familie, baby & kinderfotografie |


Papa’s en mama’s willen vaak liever niet op de foto… En ik moet je eerlijk zeggen, ik herken het meteen! ;) Toch jammer eigenlijk, want jullie gezin veranderd constant en de foto’s van jullie gezin zijn straks de meest waardevolle aandenken. Zorg er dus voor dat jij hier ook deel van uitmaakt.

fam3 kid14

Familie shoot | We overleggen samen wat jullie wensen zijn en welke stijl jullie mooi vinden. Geposeerde foto’s zijn leuk, maar de leukste plaatjes zijn toch altijd de spontane foto’s. Ik doe er alles aan om iedereen op zijn gemak te stellen, zodat je gewoon lekker jezelf kan zijn. Vooral bij de kinderen is dit belangrijk en ze zo niet het gevoel krijgen dat ze ‘moeten’. Ik werk met de ‘moment design’ techniek, waarbij ik jullie tussendoor verschillende vragen stel en we spelletjes doen, om zo de leukste momentjes vast te kunnen leggen.

Locatie | Familie shoots vinden meestal plaats op een mooie buiten locatie, maar kan ook op een overdekte binnen locatie met voldoende licht. Ik weet een heleboel leuke plekjes, maar als je zelf een leuk idee hebt…graag zelfs! Ook is het mogelijk om een sessie bij jullie thuis te doen. Dit zijn dan geen poseerde foto’s, maar meer lifestyle fotografie. Lifestyle is simpelweg niks meer dan het echte leven, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

prijzen-familie-baby

Baby & kinderfotografie | Heb je een sessie geboekt voor je baby of kindje(s), dan hebben ze soms even de tijd nodig om zich op hun gemak te voelen. Ik ga er voor om een shoot met kinderen zo relaxed mogelijk te laten verlopen. Ik neem de tijd voor de kindjes en hoop ze op een speelse manier voor me te kunnen winnen en we mooie plaatjes kunnen schieten. Ze hoeven niet altijd te lachen voor de camera, want je weet als ouder het beste hoe je eigen kind is en ik probeer dan ook datgene vast te leggen, wat hun uniek maakt. Deze shoot vinden veelal plaats in de studio of op een buiten locatie.

familieshoot-reserverenbaby-kind-reserveren