| Fotoshoot | Jay 100 dagen oud | Fotostudio Nieuwegein |

Op Vrijdag 26 Januari kwam de kleine Jay naar de studio… de dag dat hij precies 100 dagen oud was en zijn papa & mama al 100 dagen dolgelukkig waren met zijn komst… Dat kwamen ze “vieren” met een shoot in de studio! Opa & oma waren ook gezellig mee en zo begonnen we met wat familiefoto’s.

  

pastpresentfotografie_blog_2018_2

Elk land heeft zijn eigen tradities na de geboorte… Bij ons zijn het de welbekende ‘beschuit met muisjes’. Papa & mama konden niet precies uitleggen wat het verhaal erachter was en gezien mijn nieuwsgierige aanleg, ben ik toch even gaan googlen :) Wat ik vond is dit: volgens de Chinese telling is een baby van 100 dagen oud eigenlijk al 1 jaar. Er wordt namelijk geteld vanaf de conceptie en niet vanaf de geboorte… Dus nadat hij heerlijk 9 maanden in mama’s buik had vertoefd en nu 3 maandjes oud was, was hij dan precies 100 dagen…  Die avond hadden ze thuis ook nog groot feest voor de kleine man! Ik hou er altijd wel van om tradities van over de hele wereld te leren kennen.

Na de familiefoto’s, was het dan echt tijd voor zijn feestje!! Jay was lekker goedlachs en kon zijn hoofdje al aardig goed omhoog houden… Wat was het tof om te mogen doen!

  pastpresentfotografie-100dagen

pastpresentfotografie_blog_2018_1

   blog-name

Leave a reply