// JA-woord – Leon & Esther – 18/05/17 \\

De grote dag van Leon & Esther… Zij kozen voor geregistreerd partnerschap op deze mooie dag in Mei (al zeg ik stiekem zelf toch altijd dat het een bruiloft is)… De weersvoorspellingen waren de hele week niet zo best, maar in de ochtend leek het er toch redelijk goed uit te zien voor de middag. Ze hadden voor de zekerheid een binnen locatie geregeld voor de fotoshoot, maar besloten om toch gewoon lekker naar buiten te gaan en dan zouden we wel zien.

Rond 13.00 ontmoette ik hun en hun familie ben hen thuis en gingen we gezamenlijk naar het Maximapark te Vleuten, om daar foto’s te maken met het hele gezelschap. Esther droeg een super mooie donkerblauwe kanten jurk en Leon droeg een prachtig pak… Iedereen zag er piekfijn uit en wat een leuke mensen allemaal. We liepen gezamenlijk het park in, met twee enorme ballonnen (welke ik s’morgens bij 1,2,8 entertainment op had gehaald) van 90cm en wat andere toffe attributen, op zoek naar het eerste plekje om foto’s te maken. Na een foto met het hele gezelschap, nam ik Leon & Esther even mee naar een bomenveldje, waaronder overal prachtige gele & paarse bloemen stonden, wat een plaatje met die mooie setje!

past-present-bruidsfotograaf-L&E-180517-1

past-present-bruidsfotograaf-L&E-180517-3 past-present-bruidsfotograaf-L&E-180517-2

Vervolgens wat meer statige familefoto’s  gemaakt (die horen er eigenlijk altijd wel bij), nog wat foto’s met Leon & Esther alleen en daarna ook nog wat lossere plaatjes met het hele stel… Ik heb genoten en wat een leuke, spontane mensen allemaal!

past-present-bruidsfotograaf-L&E-180517-4 past-present-bruidsfotograaf-L&E-180517-5

past-present-bruidsfotograaf-L&E-180517-2

past-present-bruidsfotograaf-L&E-180517-8

past-present-bruidsfotograaf-L&E-180517-6

Toen we klaar waren zijn we met z’n allen richting ‘restaurant zuiver’, de trouwlocatie gegaan… Bijna aangekomen op de plek van bestemming, viel me ineens op dat er politie achter me reed en nog wel met het ‘stop politie’ licht aan!!! Mijn hart ging een paar tikjes sneller kloppen en zette de auto langs de weg… Een politieagente kwam naar me toe gelopen en vroeg om mijn rijbewijs. De reden dat ze me aanhielden, was dat een vd remlichten kapot was. Heel onschuldig vroeg ik hoe lang het stop teken al aan was, ik zag namelijk vrij weinig door de achteruitkijkspiegel, aangezien de kofferbak vol zat met die 2 ballonnen….Oeps! Ze reageerde niet echt op mijn vraag en vertelde dat ze het bij een waarschuwing hield. Ik blij zei ik, want anders mis ik zo de ceremonie…Ik moet namelijk fotograferen! En ze liet me gelukkig snel verder gaan. Met mijn hartslag nog in mijn keel, stond ik binnen een halve minuut geparkeerd bij het restaurant, waar iedereen toch wel benieuwd was, wat er nou was… Toen kon ik er gelukkig wel om lachen, maar ze had maar alle tijd genomen, waardoor ik misschien te laat was geweest! De gedacht alleen al! haha

Op  naar de herenkamer, waar de ceremonie plaats zou vinden… Het was er een tikkeltje donker binnen, maar ik had gelukkig al snel de goede instellingen voor mijn camera gevonden. Wat een mooie en liefdevolle verhalen over hun jeugd & families en een grapje tussendoor hoort echt bij dit mooie stel!

past-present-bruidsfotograaf-L&E-180517-9

past-present-bruidsfotograaf-L&E-180517-10

Lieve Leon & Esther, ik vond het een eer om dit mooie moment voor jullie vast te leggen… Jullie zijn samen een prachtig, spontaan en leuk stel!! Nou weet ik dat jullie nu heerlijk in Berlijn zijn en hoop dat jullie samen nog ontzettend veel mooie & avontuurlijke reizen mogen beleven! Geniet van elkaar en de lieve mensen om jullie heen! PROOST!

past-present-bruidsfotograaf-L&E-180517-11

De USB met alle foto’s ligt klaar om morgen op de post te gaan. Een mooi cadeautje voor als jullie straks terug zijn!

blog-name

—-

Bruidsfotograaf – Past & Present fotografie – Bruidsfotograaf Nieuwegein – Bruidsfotograaf Utrecht – Bruiloft – Bruidsreportage – Bruidsfotografie – Trouwen in Utrecht

One Response to // JA-woord – Leon & Esther – 18/05/17 \\

  1. Uiteraard hebben wij dírect de tablet erbij gepakt en deze blog geopend na het lezen van je appje dat de blog online stond. En wát een leuk verhaal! Zo mooi om alles weer terug te lezen en te herbeleven. We hebben nu ook wat meer foto’s gezien en kijken zeer uit naar de stick met de rest van de foto’s! Het was absoluut een prachtige en memorabele dag en zijn heel erg blij dat jij dit allemaal hebt vastgelegd voor ons. We hebben goed gelachen, en dat zie je ook zeker terug op de foto’s, haha!

    Nogmaals Petra, heel erg bedankt voor alles! Het was super!

    Liefs,

    Leon & Esther …. KUNST! ;)

Leave a reply