// Lentekriebels & een eigen studio\\

Een paar keer per jaar dan heb ik van de kriebels…In dit geval noem ik ze lentekriebels, al is dat wel wat vreemd als je vandaag naar buiten kijkt, ahum! Maar goed…Door die kriebels krijg ik het in m’n hoofd dat ik dingen toch anders wil en alles schoon & opgeruimd wil zien in huis. Ik ben de afgelopen weken zo enorm druk geweest, dat ik maar weinig aan het huishouden heb gedaan en zat me dan ook totaal niet dwars. Ineens slaat die bui over en moet ik aan de gang…terwijl ik eigenlijk nog 10 (eerlijk: 100) andere dingen te doen heb. Als het eenmaal klaar is, valt er een last van mijn schouders en de rust in mijn hoofd keert terug. Het gaat een aantal weken/maanden super goed en dan ineens…zo’n maand of 1,5 voor de volgende kriebels zich aandringen, gaat het weer mis! Althans, meestal…haha. Het lijkt wel een soort gewoonte te worden en vandaag viel dan ook pas het kwartje. Wellicht nu ik dit weet, gaat het allemaal anders…toch?! Nah, ik vind die kriebels altijd wel fijn en de meiden hebben heerlijk samen gespeeld, dus voel me ook zeker niet schuldig…En manlief? Die heeft zichzelf ook maar aan de schoonmaak gezet (of was ik dat toch stiekem?? LOL)

Ditmaal met de kriebels waren mijn bakken met newborn spulletjes aan de beurt…Ik twijfel zo enorm en heb echt teveel verzameld, terwijl de verzameling en mijn wensenlijst nog lang niet compleet zijn. Ik heb nu 3 enorme bakken met achtergronddoeken…neutrale, boys & girls. Ik ben zelfs aan het twijfelen om hier op de overloop (op zolder) een extra kast te plaatsen, want die bakken werken ook niet altijd even fijn. Sinds gisteren zitten al mijn wraps, layers, pakjes, e.d ook in een aparte bak (deze zaten altijd bij de gesorteerde bakken op geslacht). Dit voelt nu al een stuk overzichtelijker, al is er een minpuntje…De bak is TE klein! Een grotere bak? Toch die kast? Ik vind het lastig… want naast deze 4 bakken staan er nog 2. Eentje met cakesmash decoratie (welke ook bijna te vol word) en eentje met zwangerschapskleding en kinderjurkjes. Ik weet de allerbeste oplossing, maar dat blijft een dingetje. EEN EIGEN STUDIO!!

In mijn hoofd heb ik indeling al helemaal uitgedacht… Een stoer touw aan de wand, om alle newborn mutsjes aan op te hangen, een gaaf rek oid om de wraps en layers overheen te hangen, een kast vol met mooie achtergronddoeken, manden en schalen….en zo kan ik wel even verder gaan! Het probleem is alleen dat de kosten voor de huur vaak aan de hoge kant zijn en het moet voor nu nog wel leuk blijven. Ik heb nu natuurlijk een studiootje aan huis, maar gezien dit tevens de speelkamer vd meiden is en er een grote garderobekast staat, bouw ik deze steeds op en af. Vind ik ook zeker geen probleem hoor, maar een eigen studio…. Ik blijf erover dromen en op een dag zal het zeker gaan gebeuren!!! Het beste zou zijn om een ruimte met mooi daglicht te hebben en deze dan eventueel te delen met een andere kleine ondernemer. Het kan een multifunctionele ruimte worden en zo kunnen de kosten gedeeld worden.

 

Afbeeldingsresultaat voor dream quote

 

Dus….Mocht je iemand kennen of een geschikte ruimte voor een studio weten, I’m all ears! <3

Tussen het opruimen en poetsen door, heb ik ook weer eens back-ups gemaakt van recente shoot. Dit voornemen had ik me begin van het jaar aangenomen, maar halverwege ben ik het alweer vergeten geloof ik! Dussss…Nu is alles bijna klaar! Vd week ga ik een mooi blogje schrijven over back-ups maken, want denk toch stiekem dat iedereen dat te weinig doet!

 

Ik ga gauw nog even een foto’s van recente shoots nabewerken… Fijne avond alvast!

blog-name

Leave a reply