| Bruidsreportage |


De dag waarop je je geliefde, je beste maatje, het JA-woord gaat geven…Een dag om nooit te vergeten en waarbij alle mooie en bijzondere momenten vastgelegd moeten worden. De sfeer, de details en jullie zelf, staan deze dag hoog in het vaandel en ik vind het een eer om de mooie momenten voor jullie vast te leggen. De ceremonie, een bruidsreportage op locatie met de bruid & bruidegom, de receptie en/of het feest. Het is natuurlijk helemaal aan jullie, wat ik, op deze speciale dag voor jullie kan betekenen…

pastpresen-bruidsfotografie-SA4 pastpresen-bruidsfotografie-SA5

Naast het feit dat mijn foto’s jullie aan moeten spreken, is het tijdens zo’n dag ook belangrijk dat er een klik is met de fotograaf. Ik kom daarom graag vrijblijvend langs om kennis te maken en jullie wensen te bespreken.  Ik stel jullie wat persoonlijke vragen om jullie beter te leren kennen, welke fotografie stijl jullie aanspreekt en wat praktische zaken, zoals de locatie, datum, enz.. Wellicht kan ik jullie hier nog wat tips of aanvulling bij geven.

Past_Present_bruidsfotograaf_wezep_04

Ik bied momenteel 4 pakketten aan, daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om een pakket op maat te maken. Dit kan besproken worden tijdens de kennismaking en aan de hand van jullie wensen, maak ik een offerte op maat met bijbehorende uren en evt. producten. Ongeveer twee weken voorafgaand op de bruiloft zullen we nog een keer afspreken om wat laatste dingen door te nemen en de dag invulling bespreken (draaiboek), om te zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld!

trouwen-pakket1-mailtrouwen-pakket2-mail

trouwen-pakket3-mailtrouwen-pakket4-mail

 

Na deze bijzondere dag, ontvangen jullie binnen een week, tenminste 10 volledig bewerkte HR bestanden, om deze dag nog even na te beleven en deze eventueel te delen met jullie familie & vrienden. De levertijd van de trouwfoto’s ligt rond de 6-8 weken, dit hangt ook deels af, van hoeveel uur ik aanwezig ben geweest op jullie bruiloft. Mochten jullie voor een pakket met een trouwalbum hebben gekozen, ga ik daarmee aan de slag, zodra de foto’s klaar zijn. De indeling voor het album ontwerp ik zelf en ik hou daarbij jullie wensen en ideeën in gedachte. Als het album klaar is, maken we een afspraak om deze samen te door te nemen. Na eventuele aanpassingen en jullie goedkeuring gaat deze naar de drukker. Ik ben pas tevreden als jullie dat zijn en zeg altijd:

‘een trouwboek is speciaal en als je daar over 20 jaar in kijkt, moet je hart stiekem nog een sprongetje maken!’Willen jullie vrijblijvend meer informatie of hebben jullie vragen over mijn aanbod van bruidsfotografie, dan hoor ik het graag!

 

….

Past & Present fotografie – Bruidsreportage – Trouwreportage – Bruidsfotografie – Bruiloft – Ceremonie – Fotograaf Nieuwegein – Nieuwegein – Op locatie – Trouwen – Bruidsfotograaf – Bruidsfotografie – Trouwfotografie