| Cakesmash |

Viert jullie kindje binnenkort zijn 1e of misschien 2e verjaardag… Wat is er leuker dan een cakesmash?! Je kindje krijgt een grote, kleurige cupcake (30cm) voorgezet en mag er lekker mee doen en laten wat hij/zij wil! In het begin is het vaak even aftasten, maar als ze de smaak eenmaal te pakken hebben…Dat wordt genieten en een feest op zich om naar te kijken! Na afloop van de cakesmash mag je kindje nog heerlijk schoon weken in een badje, waar ik natuurlijk nog wat leuke plaatjes van schiet.

cakesmash3 IMG_8574-1

Een cakesmash vindt meestal zo’n 3-4 weken plaats voor hun echte verjaardag. Je ontvangt naast de foto’s ook een leuke digitale collage in 10×15 of 15×15 formaat, welke je kan gebruiken als uitnodiging.

Ik heb verschillende kleuren/thema’s waaruit je kan kiezen en deze kunnen naar wens afgemaakt worden met leuke accessoires. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om zelf decoraties mee te nemen. De smashcakes maak ik zelf…je kunt kiezen uit 2 verschillende taartjes, bijpassend bij het gekozen thema. We kunnen alle kanten op en ben altijd in voor leuke nieuwe ideeën!

** Ik raad je aan om de cakesmash tijdig te boeken, om teleurstelling te voorkomen. I.v.m het maken van de smashcake en het inkopen/maken van benodigdheden & spulletjes van de gewenste decoraties.

cakesmash-reserverencakesmash reserveren

                                                          werkwijze