| Newborn sessie |

De eerste dagen zijn zo speciaal, die kleine mini vingers, zachte huidje en zo af & toe een stuiplachje… uren kan je er naar kijken. Maar helaas staat de tijd niet stil en toch wil je elk kleine detail onthouden. Ik leg met alle geduld en liefde die mooie & pure details op een veilige manier voor jullie vast, thuis in jullie eigen fijne omgeving.

             NB-F1

Het beste moment voor een newbornshoot, is tussen de 6e en 18e dag, zodat jullie als gezinnetje de tijd en rust hebben gehad om aan elkaar te wennen en te genieten van jullie kleine wondertje.

Een newborn shoot duurt gemiddeld 2,5/3 uur en er is alle tijd voor een voeding of een extra knuffel als je kleintje dit nodig heeft. Eigenlijk runt uw kleintje de shoot en zullen dan ook niks overhaasten of poses aannemen welke uw kindje niet prettig vindt, want hoe klein ze ook zijn ;)

Voorafgaand op de shoot ontvangen jullie van mij een mail met informatie en tips voor de newborn sessie en een overeenkomst waarop jullie je wensen aan kunnen geven. Ik neem alle benodigdheden mee voor de shoot.  Denk hierbij aan achtergronddoeken, manden, wikkeldoeken & mutsjes/haarbandjes om de foto’s een eigen gezicht te geven. Alles is met zorg geselecteerd en naar uw wens neem ik verschillende spullen mee, zodat u kunt kiezen welke kleur en/of stijl het beste bij jullie past.

     NB_Li NB1-1

Naast de geposeerde foto’s, ben ik me ook meer aan het richten op de lifestyle kant van de fotografie en vind het ook erg leuk om dit samen te laten smelten. Een lifestyle shoot is eigenlijk niets meer dan het echte leven…de pure, liefdevolle & spontane momenten met jullie kleintje. Heb je al kindjes, dan worden deze uiteraard ook bij de shoot betrokken en een mooie gezinsfoto mag uiteraard niet ontbreken.

Wanneer moet je een shoot boeken? Het beste is om een shoot te reserveren vanaf week 20 van de zwangerschap, om zo goed als zeker te zijn van een plekje in de agenda. Ik boek namelijk slechts enkele newborn sessie’s per maand in, om zo zeker te zijn dat ik alles in kan plannen als jullie kleintje geboren is.

    prijs-newborn-reserveren

Is jullie kleine wondertje geboren, dan vraag ik jullie om binnen 1-3 dagen contact met mij op te nemen, zodat we een afspraak in kunnen plannen. Newbornshoots vinden altijd plaats op een doordeweekse dag. Met hoge uitzondering en tegen een meerprijs van €40 is het mogelijk deze op een zaterdag in te plannen.

                                                                 werkwijze