// Studiodag 8 April & nieuwtjes \\

Op 8 April a.s. staat er weer een studiodag gepland in de grote fotostudio in Den Dolder. De aankondiging kan je HIER op facebook vinden… Er zijn al verschillende plekjes gereserveerd, dus wees er snel bij. Wil je direct een plekje reserveren, dat kan door het reserveringsformulier in te vullen

Wil je een mooie nieuwe familiefoto laten maken, word je kindje binnenkort 1 jaar, of wil je mooie foto’s van je zwangere buik… Boek dan nu een plekje voor de studiodag van zaterdag 8 april, in de studio in Den Dolder. Dit kan met een witte of zwarte achtergrond en ook themaversiering is mogelijk in overleg.

Kosten:
€50 voor een shoot van 30min. incl 5 digitale bestanden
€100 voor een shoot van 60min. incl 10 digitale bestanden

Voor meer informatie en/of vragen, mag je me een berichtje sturen.

17309019_1284035035007519_4320160809094901691_n

 

// NIEUWTJES \\

Studio aan huis – Aangezien onze twee dametjes sinds 3 weken samen op een kamer slapen, heb ik vanaf heden weer de mogelijkheid om een kleinere studio aan huis op te bouwen. We hebben het even een paar weekjes aangekeken, om zeker te weten dat dit goed zou gaan ;) De slaapkamer van onze jongste is omgetoverd tot speelkamer en heb ruimte genoeg om daar foto’s te kunnen maken… Zij blij en ik nog veel blijer! De studio aan huis is geschikt voor newborn, baby & kinderfotografie (tot max. 3 kinderen) en ook cakesmashes kunnen hier plaats vinden. Volgende week heb ik de eerste shoot aan huis en zal dan ook even een aantal sfeerfoto’s van de ruimte maken, om jullie een idee te geven.

 

Flyers – Al maanden wil ik nieuwe flyers maken, maar kom gewoon tijd te kort. Van de week heb ik hier en daar wat inspiratie opgedaan en heb een eerste opzet gemaakt. Wat ik precies wil en duidelijk wil maken me de flyer, ben ik nog niet helemaal over uit… Inmiddels heb ik er alweer een aantal keer voor gezeten, maar mevrouw pietje precies in mij is nog lang niet tevreden! haha. Zodra ze af, zal ik ze zeker met jullie delen en om jullie mening vragen.

 

Kersenboomgaard – Begin dit jaar heb ik contact gezocht met een boomgaard hier in de omgeving, om daar shoots in te mogen plannen. De eigenaresse was erg enthousiast en de deuren staan voor me open. Ik wilde dit toffe idee natuurlijk al veeeeel langer met jullie delen… Maar met mijn enthousiasme soms, zou het nog veel te lang duren voor het eindelijk zover zou zijn ;P Eind van de maand heb ik nog contact met de eigenaresse en hopelijk lukt het mij om deze week even een kijkje te gaan nemen, om vast wat mooie plekjes uit te zoeken… De planning is om de shoots tussen half en eind April in te plannen. Zodra ik meer weet, plaats ik uiteraard een aankondiging voor deze mooie locatie.

 

Ter afsluiting nog 2 foto’s van een van de shoots tijdens de laatste studiodag… Nog een paar weekjes en dan mogen deze papa & mama hun 2e wondertje verwelkomen. Als de kleine man er straks is, mag ik foto’s komen maken van hem en zo’n lieve grote zus!

 

studio2 studio-1

 

blog-name

Leave a reply