| Werkwijze |

Als je een fotoreportage hebt geboekt bij Past & present fotografie, ontvang je voorafgaand op de sessie, meer informatie & tips voor de gekozen fotosessie, via de mail. Daarnaast vraag ik je een overeenkomst in te vullen, zodat ik al je gegevens, wensen en onze gemaakte afspraken in een handig overzicht heb. Deze overeenkomst dient tevens als bevestiging van de gereserveerde reportage. Tenslotte ontvang je 2 weken voorafgaand op de sessie een factuur, tenzij je aan hebt gegeven om de kosten na afloop van de shoot contant te betalen.

Zodra de foto’s van de sessie op mijn computer staan, maak ik een selectie van gemiddeld 30-40 foto’s en ga met de nabewerking aan de slag. Binnen 2 weken na de shoot, ontvang je via de mail, een link naar je persoonlijke online album, voorzien van wachtwoord. Daar kan je de keuze maken voor het aantal afgesproken bestanden wat bij de reportage hoort. Naast het aantal afgesproken bestanden is het altijd mogelijk op extra bestanden bij te bestellen. Zodra je een keuze hebt gemaakt uit de selectie foto’s, doe ik de laatste nabewerkingen (zoals rode plekjes). Als ik daarmee klaar ben, ontvang je een nieuwe link naar een persoonlijk online album, waar je de foto’s kan downloaden. Heb je extra digitale bestanden besteld? Dan geef ik alles vrij om te downloaden, zodra ik de betaling ontvangen heb.

Naast het bestellen van extra digitale HR bestanden, biedt Past & Present fotografie de mogelijkheid tot het bestellen van professionele fotoafdrukken en verschillende exclusieve fotoproducten. Een extra service van Past & Present fotografie voor alle klanten die daar gebruik van wensen te maken. Voor deze afdrukken en producten werk ik samen met verschillende professionele leveranciers die enkel hoogwaardige prints en fotoproducten leveren. Het bestellen van afdrukken en/of producten is geheel vrijblijvend. Wenst u een van de te bestellen producten binnen een bepaalde periode te ontvangen, vraag dan vooraf naar de levertijden.


Via de button hieronder, vind je de prijslijst voor extra digitale bestanden en fotoproducten.


                               prijslijst2

Mocht je nog vragen hebben over mijn werkwijze of over de fotoproducten dan hoor ik het graag!