| Zwangerschapsreportage |

 

9 maanden draag je je kindje bij je… Het is een bijzondere periode en het feit dat je na je zwangerschap je kleine wondertje in je armen mag sluiten, is natuurlijk helemaal speciaal! En hoe mooi is het om een prachtige, blijvende herinnering te hebben aan de tijd dat je je kindje bij je hebt gedragen.

Tijdens een zwangerschapsreportage doen we alles rustig aan en het is geheel aan jou, wat je tijdens deze sessie bloot wilt geven. Ik beschik over verschillende luxe zwangerschapsjurken waar je tijdens de fotoshoot gebruik van mag maken. 2/3 weken voorafgaand op de sessie, ontvang je van mij nog een sheet met tips & kledingadviezen.

rianne2

Een zwangerschapsreportage vind plaats als je rond de 30-34 weken zwanger bent, dan is je buik al mooi rond. Je kindje kan natuurlijk altijd eerder komen en de laatste loodjes kunnen soms zwaar wegen. Het is natuurlijk ook de bedoeling dat je zelf goed in je vel zit en kunt genieten van de sessie.

prijs-zwangerschap-reserveren

** Boek je een zwangerschapsreportage in combinatie met een newbornshoot, dan ontvang je €25 korting **

….

Past & Present fotografie – Fotograaf Nieuwegein – Studioshoot – Fotoshoot op locatie – Zwangerschapsfotografie – Zwangerschapsshoot – Zwangerschap – Fotoshoot – Newborn fotografie – Newbornshoot – Newborn fotograaf – Nieuwegein – Fotograaf Utrecht